Post by roilinkstylfesa on Feb 11, 2022 20:28:14 GMT 12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı sikkələr ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
Oyun başlamadı. Redaktə 1. Oyun onu bir neçə dəfə silib yenidən quraşdırdıqdan sonra başladı.
Çox qerkey qrafika və nəzarət
Gəzinti gecikir, çəkilişlər də gecikir və düymələr kiçikdir
Yaxşı, lakin təkrarlanan oyun, oyun boyu eyni quruluşlar.
Mən bu oyunun nə qədər pis olduğunu bilmək üçün yüklədim. Amma belə çıxır ki, o qədər də pis deyil. Məndən soruşsanız, oyun çox vaxt doldurucudur. Silah oyunlarını sevirsinizsə, bu oyunu yükləməyinizi tövsiyə edərdim. Ona dörd ulduz verməyimin yeganə səbəbi reklamlardır. Amma ümumilikdə əla oyun.
Epik oyun. Mən heç vaxt belə sadə və gərgin döyüş royale oyunu görməmişdim. Həm də hər səviyyədə yeni əşyaların və dərilərin olması məni bu oyunu daha çox sevir. Multiplayer də hamardır. Qüsursuzdur. Özünə məxsus bir liqada. Tərtibatçılar bunu görürsə, lütfən, hekayə rejimini yeniləyin. Bizə hansı hekayəni danışacağınıza görə həyəcanlanıram. Əla iş uşaqlar!
Bu, həqiqətən gözəl oyundur, hər kəsi onu əldə etməyə təşviq edir, amma. Artıq həftələrdir ki, qiymətli daşlarımı saxlayıram ki, öz dəri əşyanızın dizaynını ala bildim. Mənə 300 daş başa gəldi və işləmir.Mən kifayət qədər məyus oldum, çünki öz dərimi fərdiləşdirə və ya yarada bilməyə ümid edirdim və bu seçimdən istifadə etməyə çalışdığım zaman oyun tamamilə donur. Telefonum hələ də mükəmməl işləyir amma oyun nədənsə donur. Bu düzəldilə bilərmi?
Yaxşı oyun bir az gecikir, amma çox yaxşı qışqıran oyundur, bir az Fortnite-ə bənzəyir, lakin yaxşı SOS deyil... pis odur ki, onu əldə edən kimi həqiqətən çətin olur.
Əla proqram, bəzən söhbətə spam göndərən insanlar kimi problemləri həll etsəniz, bu əla olardı, 10 ulduz
Olduqca əyləncəlidir, xoşuma gəlir. Kürü qatilləri olmadan gedə bilərdim, amma bundan başqa, bu olduqca yaxşı oyundur. O da olduqca rəvan işləyir. Həmçinin, söhbət həqiqətən qarışıqdır və rol oyunları yaxşı olsa da, uşaqlar bunu oynasa da, insanlar lənətləyirlər. Həmçinin, o hakerlərə qadağa qoya bilərsinizmi? Zəhmət olmasa?
Bu oyun çox yaxşıdır, lakin sağlamlıq dəstindən istifadə edəndə çoxlu hakerlər, nasazlıqlar və döyüş royale vaxtları var, bu mənim sağlamlığımı artırmır və biz hakerlər haqqında məlumat verə bilmərik, hakerlər əsas problemdir, xahiş edirəm bunları düzəldin və ya hakerin hesablarını qadağan edin. Təşəkkürlər
Mad GunZ skjutspel online Action qmou
Mad GunZ skjutspel online Action qmou
Çoxxxxxxxxx gpzəl oyundu
Oyun möhtəşəmdir
Thr oyun ən yaxşısıdır, lakin əşyalar bahadır, mən də bu təklifləri yerinə yetirmək əvəzinə səviyyəni yüksəltdiyimiz zaman bizə daha çox qiymətli daş verməyi tövsiyə edirəm
Bu yaxşı oyundur. Bir çox rejimi var. Pixel qrafikası olduğu üçün 4 ulduz verirəm.
Bu, həqiqətən yaxşıdır və siz cəhd etməlisiniz! Amma, bəli, var, amma tamam, amma çox reklam var!
Bir növ ədalətsiz görünür, çünki bəzi oyunçular artıq zireh və silahları üstələyiblər, digər tərəfdən isə bizdə yalnız pis silahlar var və həmçinin mükafat sistemi bu günlərdə 1-10 sikkə verən kimi olduqca zəifdir və ən pisi, 1 sikkə ala bilərsiniz.
cox gozel oyun. cox xoslayiram
Oynatıla bilməz, heç vaxt yüklənmə bitmir
Mən bunu bəyənirəm, amma daha çox şey əlavə etməlisən, tamam
Mən macəra rejimini oynayanda o, gecikir... və işləməyi dayandırır??? Xahiş edirəm bu problemi həll edə bilərsiniz. Ümumilikdə oyun ən yaxşı və möhtəşəmdir
Mənim kimi macəraçı oğlan üçün mükəmməl oyun. Qrafika super gözəldir və mən sadəcə konsepsiyanı sevirəm. Arzu edirəm ki, düşmənlər qısa müddət ərzində məhv edilsin, amma bu o qədər də çətin olmayacaq, bir oyunçu kimi kanalımı tanıtmaq üçün çətin oyunlara ehtiyacım var. Beləliklə, ilk cəhddə oyununuz məni çox heyran etdi! Yaratdığınız üçün təşəkkür edirik. ❤️🌈💐
Bu oyun yaxşıdır
İlk dəfə onu kompüterimdə oynadım və... vay əla idi, sanki ak47 yanğını var (və bu mənim sevimli silahlarımdan biridir) oyunlarınız üzərində işləməyə davam edin!😃
Mad GunZ shooting games online Veiksmas kbjt
Hakerlər oyunu həqiqətən pis edir, lakin bəzi vaxtlar siz 1 və ya 2 gün ərzində belə bir tədbir etməlisiniz ki, əgər bəzi bədən müəyyən bir silahla və ya müəyyən bir üsulla 50 və ya 100 adamı öldürürsə, bəzi əfsanəvi silahları əldə edən məhdud müddət ərzində oyunçular bunu edə bilməlidirlər. digər oyunçuların kimliyinə baxın , Əks halda oyun yaxşıdır 🙂
Adventure Reborn: hekayə oyunu Macəra ctij
Əla oyun, amma lütfən, döyüş kral rejimində heyətə bir duet əlavə edin ki, dostlarımızla onlara qarşı deyil, onlarla oynaya bilək və bunun üçün oyuna 4 ulduz verirəm.
Yaxşı oyun və yaxşı qrafika amma nə vaxtsa oyun oynayanda ekran qara olur. Zəhmət olmasa bu səhvi düzəldin
Heç oyuna girə bilmirəm
Çox yaxşı oyun ən yaxşı gsme-dir
Oyunlar mükəmməldir, lakin söhbətdə çoxlu cəfəngiyyatlar var, ona görə də ona üç ulduz verdim
Həyata keçirilməli olanlar 1. ÖLDÜRÜŞLƏRƏ YARDIMCI əlavə edin. Siz kimisə öldürmək üçün çox cəhd edəndə və sonra başqası 2-ni öldürəndə oğurlayanda çox əsəbi olur. Bunu balanslaşdırmaq üçün siz hər atış üçün lazım olan vaxtı artırmalısınız 3. NƏZARƏTLƏRİN ÖLÇÜSÜNÜ BİR AZ DAHA ARTIRMağa icazə verin. Sadəcə bunları düzəldin, əks halda EPİK OYUN!!
Yaxşı döyüş Royale oyunudur, amma ekranım donur, sonra hər dəfə qara olur
Yükləmə ilə bağlı problem var. Zəhmət olmasa düzəldin!
Bu oyun yaxşıdır, amma bir nasazlıq var, hətta özünüzə nəzarət etmədən təsadüfi olaraq bunu düzəldə bilərsiniz zəhmət olmasa
Salam, bu oyundan çox həzz aldım, amma problem bu oyunu daha yaxşı edə bilərsinizmi, mən qrafika, silahlar, dərilər nəzərdə tuturam, mən xoşbəxt olacam 😊 Və bu oyunu fortnite kimi edin Bu mükəmməl olardı.
Onun yaxşıdır (Hekayə rejimi bir az çətindir, mən çox pis etdim.) Yaxşı aludəçilik, qəzəb, həyəcanvericidir.
Mən multiplayer oynayanda bu oyun ən pis oyundur Həmişə deyir ki, yenidən qoşulun bu oyunu quraşdırmayın😡😡😡😡😡😡!!!!!!!!!!!!!!!
super. bir. oyun. kim. yapdıysa. halal olsun. olsun
Fps mp/br oyunlarının böyük pərəstişkarı deyiləm, amma yaxşı bir təşəbbüs deməliyəm və ümid edirəm ki, siz bunu zaman-zaman təkmilləşdirəcəksiniz, oyunu bəyənəcəksiniz və onu saxlayacaqsınız. təşəkkürlər!!
1 ulduz yalnız ona görə ki, mən onu oynayanda 1 saatdan sonra 1 saat gözləməli oluram, işləmir🤬