Post by roilinkstylfesa on Feb 11, 2022 19:58:12 GMT 12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب سکه های glitch ▞▞▞
▞▞▞ Random Royale-PVP Defense Game 2022 version ▞▞▞
خیلی تکراری است و خیلی زود قدیمی می شود.
من 5 ستاره کامل میدم چون روزانه بازی میکنم و از بازی خوشم میاد . اما بازی من بعد از یک بازی یخ زد و بعد از چند بار تلاش به من اجازه نمی داد آن را بازی کنم، حتی تلفنم را دوبار ریستارت کردم و زمانی که در نهایت بازی را بازی کردم دیدم که تعداد زیادی کراون دارم. هیچ چیز برای به دست آوردن این تاج ها نیست، اما اکنون حساب من به حالت تعلیق درآمده است، این نباید اتفاق بیفتد من پول زیادی برای این بازی پرداخت کردم و اکنون این. من نباید به خاطر این شبنم به تعلیق در بیایم که فولت من نیست
خیلی خوبه شاید چند کارت اینجا و آنجا نیاز به تغییر تعادل داشته باشند، اما آنها اغلب بازی را به روز می کنند، که دیدن آن لذت بخش است. من به آن پنج می دهم فقط به این دلیل که نمی خواهم آن را با 4.1 ببینم lol حدود 4.4 است.
اشکالی ندارد، اما در نهایت پیشرفت بسیار کند می شود و به کارت هایی که دارید بستگی دارد. من هرگز کارت بیت کوین را دریافت نکردم و بنابراین گیر کرده ام و نمی توانم عرشه خود را بیشتر بهبود بخشم. رویدادها نیاز به استفاده از کارت هایی دارند که من ندارم، پس از ماه ها بازی.
تنها چیزی که من را از دادن امتیاز 5 ستاره به این بازی باز می دارد این است که در یک ماه گذشته مجبور شدم آن را 4 یا 5 بار به روز کنم. که واقعا آزاردهنده است.
بهتر شدن. لطفاً یک گزینه ذخیره را اضافه کنید، سپس این یک بازی 5 ستاره خواهد بود که من بارها داشتم اگر 12 ساعت به من بازنشانی می کرد.
در حالی که این یک بازی خوب است، یک کپی از تاس های تصادفی است
من عاشق این بازی هستم، کاملا سرگرم کننده است! من این بازی را به شدت توصیه می کنم، همیشه تبلیغات زیادی وجود ندارد و تعداد زیادی چیز و کارت برای دریافت وجود دارد. اما تصادفی است و این چیزی است که من در مورد آن دوست دارم! فقط می گویم این نظر من است و من کاملاً عاشق این بازی هستم و از نظر من شایسته 5 ستاره است.
بزرگترین فلاپ، همین الان بازی را حذف کردم، بعد از اینکه کارتها من را در 4 بازی پشت سر هم شکستند، فکر کردم ممکن است بازی بدی باشد، اما خیر. بازی رو درست کن🤬
بازی عالی تا اینجا دارای اشکالاتی مانند قطع های تصادفی است اما به نظر می رسد و خوب بازی می کند. پیشنهاد میکنم یک مترجم انگلیسی دریافت کنید، به نظر میرسد این توسط توسعهدهندگانی ساخته شده است که به زبان انگلیسی مسلط نیستند.
آن نقد قدیمی بود. من آن را به یک ستاره تبدیل می کنم زیرا از آن لذت می برم. اما برادر من که شروع به بازی کرد در آیفون 6 خود مشکلات زیادی دارد. بازی به سختی کار می کند و پول خرج کرده است
این یک بازی آبرومندانه است. خیلی شبیه تاس های تصادفی من مشکلاتی را در بازی تجربه نکرده ام که دیگران دارند، اما از آنجایی که توسعه دهندگان اصرار دارند که در 5 دقیقه اول بازی بررسی شوند (مانند بسیاری دیگر) جای تعجب نیست. 😉
بازی احمقانه آسیاب که به شما اجازه نمی دهد پاداش خود را برای آسیاب نگه دارید. خرید این خرید که! نه من پولم را برای این بازی خرج نمی کنم. من جواهراتم را بعد از دو هفته ذخیره می کنم تا یک بسته 5k بخرم، سپس کارت هایم را در عرشه قرار می دهم و از سیستم خارج می شوم. کارت های من را از آن بسته گرفت و آنها کجا هستند؟ رفته! جواهرات من چطور؟ یوپ هم رفت اما در مورد 1 کارتی که در یک عرشه قرار دادم چه میتوانم آن کارت را نگه دارم، اما باید در آن عرشه بماند وگرنه مانند بقیه از بین میرود. در واقع مانند این بازی از گوشی من رفته است
بازی بازی عالیه موسیقی روی صفحه بارگیری شما را تا حد مرگ می ترساند! باید صدای گوشی خود را کم کنید تا از انجام کاری که انجام می دهید به همه دنیا اطلاع ندهید. اگر صدای بازی را به هم گره بزنند و آن را آنقدر بلند نکنند، ستاره های بیشتری به آن می دهم. غیر ضروری، بلند و آزاردهنده است.
چرا نمی توانم روی دستگاه روت شده بازی کنم؟ مشکل چیست؟
این یک گرفتن پول نقد آشکار است. شما بازی Random Dice را می دزدید، سعی کنید آن را کمی متفاوت کنید، اما بدتر از چیزی که دزدیده اید عمل می کند. شما تبلیغات را فشار می دهید تا مردم را مجبور کنید با سرعت مناسبی پیشرفت کنند، زیرا پاداش های معمولی زباله هستند. زمانی که من بالاخره یک کارت مناسب دریافت می کنم، مقدار زیادی پول برای بسته های ارتقا دریافت می کنید. سپس کارتی را که واقعاً خوب عمل میکند، نرف میکنید و به مردم میگویید که «تعادل» است. چرا باید برای ارتقای یک کارت خوب هزینه کنم و بعد ببینم که یک کارت عصبی می شود؟ من به تاس تصادفی برمی گردم.
این بازی به خودی خود بسیار شبیه تاس های تصادفی است، اما دریافت تاس های متحرک بسیار آسان است. من مشکلی دارم که بعد از تماشای ویدیو برای همکاری، فقط می گوید که بعداً دوباره امتحان کنید. تنها شکایت من فروشگاه است. چیزی وجود ندارد که بتوانید طلا یا الماس خود را به طور منطقی روی آن بچرخانید. Evreytning به دلار آمریکا قیمت دارد. من می خواهم برای دیدن فرنت فروشگاه در curancy بازی پذیرفته شده است. این را به اولین فروشگاهی تبدیل کنید که در دسترس است، بهدلیل اینکه باید برای بستههای کارت 500+ دیا به پایین پیمایش کنید.
بازی خوب است، درست زمانی که یک دستگاه جدید گرفتم، سعی کردم با google play لاگین کنم و فقط می گوید ورود ناموفق است، لطفاً بعداً دوباره امتحان کنید، مثل یک روز منتظر ماندم و همان چیزی که بازی خوب است.
من واقعا از بازی لذت می برم. فقط یک مشکل وجود دارد که متوجه شدم. برای یک یا دو روز، هر بار که سعی میکنم یک افزودنی را تماشا کنم تا شبدر قرعهکشی نقرهای خود را بازنشانی کنم (از اینکه nsme را به خاطر نمیآورم اگر نام اشتباه است معذرت میخواهم) یا هر ویدیوی دیگری، کار نمیکند. تقریباً دو روز است که گفته می شود بعداً دوباره امتحان کنید. این تنها مشکلی است که من می بینم، اما در حالی که آزاردهنده است، به اندازه ای نیست که ستاره ها را به زیر 4 ستاره کاهش دهد. زمانی که بازی به من اجازه دهد دوباره ویدیوها را ببینم، این را به 5 ستاره به روز می کنم.
80 درصد مواقع از مسابقات اخراج می شوم و باعث می شود برنامه را به زور ببندم زیرا هرگز تلاش برای بارگذاری متوقف نمی شود
بنابراین ... بررسی قدیمی ام را حذف کردم فقط برای اینکه دوباره پاسخ دهند ... شما به من گفتید که صبور باشم و من بسته خود را از طریق پست دریافت خواهم کرد ... بیش از یک هفته است که شما آن را گفته اید و بسته ای وجود ندارد. . بیش از دو هفته از زمانی که بسته را خریدم. دزدی دزدی است حتی اگر فقط یک بسته 5 دلاری باشد. من واقعا از بازی لذت می برم و مقدار زیادی خرج کرده ام...پس بسته ام را به من بدهید وگرنه به Google play گزارش می دهم.
خیلی جالب نبود این آموزش به شما می گوید که کارت ها را عوض کنید اما کارتی برای تعویض وجود ندارد بنابراین من آنجا گیر کرده ام اگر می توانستم آن را بازی کنم می توانست بازی بهتری باشد
با این بازی زمان بسیار خوبی داشتیم، اما برخی از اشکالات هنوز هنگام ادغام کارت ها رخ می دهد. به ویژه کلاه ایمنی، یخ می زند و غیرقابل ادغام یا غیرقابل حرکت می شود.
غیر قابل پخش برنامه را راه اندازی کرد، گفته شد به روز رسانی شود. به پلی استور رفت اما به روز رسانی در دسترس نیست. آبکشی کنید و تا بی نهایت تکرار کنید. لطفا تا زمانی که بازی ثابت نشود از این کار اجتناب کنید. ویرایش: به 4 ستاره با 1 کسر به دلیل مشکل بالا به روز شد ویرایش: ستاره دیگری کاهش یافت که دوباره همان اتفاق می افتد
Random Royale-PVP Defense Game Strategi pdmu
بازی سرگرم کننده است و به خوبی انجام شده است، اما به این دلیل است که 75٪ بازی Random Dice است که من آن را دوست دارم. بنابراین در حالی که از این بازی لذت می برم، نمی توانم خودم را مجبور به بازی کنم که به وضوح از ایده ها و کار سخت دیگران گرفته شده است.
مکانیک تصادفی سرگرم کننده، تعداد زیادی جوایز f2p، تعداد زیادی کارت سرگرم کننده. من از موسیقی متنفرم، اوه مرد. لطفا موسیقی را تغییر دهید. همچنین به بازیکنان: در BATTLE OMG از کارت شارژ استفاده کنید. فقط تخته خود را پر نکنید و در واقع کارت های خود را قدرتمندتر کنید.
Random Royale-PVP Defense Game სტრატეგია khn
بازی که پس از مدت ها بارگیری مجدد شد، در صفحه اصلی گیر کرد و سیستم مجبورم کرد سرور را انتخاب کنم، اما پس از انتخاب سرور، اجازه ورود به بازی را به من نداد زیرا از "نام" من استفاده نمی شود، اما گزینه ای برای تغییر نام در اختیار من قرار نمی دهد. بنابراین من برای همیشه در آن صفحه گیر کرده ام، لطفا این را اصلاح کنید
لطفاً چیزی اضافه کنید که بتوانیم چندین بسته تاج را همزمان باز کنیم... من ترجیح می دهم انگشت اشاره ام را جدا کنم تا اینکه اینقدر کلیک کنم... 5 دقیقه نشسته بودم و مستقیم کلیک کردم
برای بازی کردن به کارتهای بیشتری نیاز دارم و خوب است که بستههای کارتی نداشته باشم تا فکرم را پایین بیاورم.
بازی بسیار خوبی است، می تواند کاملاً p2w باشد. آیا دوست دارید یک حالت بازی را ببینید که بتوانیم برای مدت زمان طولانی تری بازی کنیم و حالت دیگری را که بتوانیم در برابر چندین نفر بازی کنیم؟
Quest Catapult Arkade fse
عاشق بازی شریک زندگی من و من دائماً بازی می کنم. اما لطفاً در مورد افزودن/تغییر کارت های مختلف بنفش/صورتی فکر کنید. دوست دارم با چند ترکیب دیگر کار کنم. مشکلات سیستم به روز رسانی وحشتناک است. شاید شما در حال آپدیت بازی هستید و پلی استور آن را ارسال نمی کند؟ هر بار که می گوید بازی نیاز به آپدیت دارد، روی بازی در play store کلیک کنید، نمی گوید آپدیت، فقط بازی کنید. بنابراین ما تمام روزهای بازی را به دلیل این اشکال از دست می دهیم؟ به سلامتی جیم
این بازی مانند پرداخت برای برنده شدن است، اما بدون پرداخت، فوق العاده سرگرم کننده است و به دست آوردن افسانه ها آسان است.
این آموزش احمقانه است! اشکال دارد و به من اجازه نمی دهد ادامه دهم. آن را بستم و دوباره امتحان کردم و اجازه داد 1 قدم جلوتر بروم. دوباره بستمش و اجازه داد 1 قدم جلوتر برم... فقط سریع بنویس چطور بازی کنم، نیازی به آموزش خیلی ضعیفی ندارم! حذف نصب شد
من نمیتونم آپدیت کنم و نمیتونم وارد بشم
گذر زمان شگفت انگیز ساده و آسان برای بازی. آیا میخواهید برای اطلاعات بیشتر با رویدادهای روزانه، هفتگی و ویژهشان بازگردید، همیشه کاری برای انجام دادن وجود دارد.
گیم پلی یکی از بهترین بازی هایی است که برای چنین بازی ای بازی کرده ام. این به معنای واقعی کلمه همان بازی است که من از زمانی که با iPhone 4 شروع کردم طولانی ترین مدت را در تلفن همراه بازی کرده ام. شکایت من؟ قیمت. Battle Pass 20/30 دلار است که CoD 10/90 روز است. و این برای یک پاس کوچک بی اهمیت است. چندین روز 20/30 دلاری وجود دارد، بستهها قیمتهای مضحکی دارند و سنگهای قیمتی نیز وجود دارد. قیمت ها آنقدر بد است که مجبور شدم دو ستاره از یک بازی پنج ستاره را از بین ببرم!
اگر مجبور نبودم هر بار که بازی میکردم آپدیت کنم، خیلی بیشتر میشد
Random Royale-PVP Defense Game Strateji Oyunları rrm
این ساده و سرگرم کننده است، اما شاید من فقط استراتژی را دوست دارم، اما دشمن اسب بخار به طرز دیوانه کننده ای سریع افزایش می یابد. یک بدشانسی کوچک بکشید و از دست بدهید. همچنین به نظر نمی رسد که ترکیب چیزها در مقایسه با ارتقاء آنها کمک زیادی کند.
تصادفی.......خیلی زیاد. تصادفی بودن تاس/کارت ها خوب است، با این حال، هدف جایزه نباید به طور تصادفی به دست آید. امتیاز سرعت یا کریت میتواند باعث ایجاد یا شکست مسابقه شود. بسیاری از اوقات حریفان من به سرعت آن را دریافت می کنند در حالی که تخم ریزی های من در اطراف بوش می زند و هرگز اتفاق نمی افتد. اگر می خواهید این جنبه را داشته باشید، شاید تاس ها را به طور تصادفی بین هر دو تخته قرار ندهید. هر دو تاس بازیکن باید در یک نقطه تخمریزی کنند تا پاداش همچنان در همان زمان قابل دریافت باشد.
عالی و بسیار اعتیاد آور است اما به خودی خود خاموش می شود و باعث می شود مسابقات و جام ها را از دست بدهم!!!!!ㅡㅡ
Random Royale-PVP Defense Game Strategi pdmu
شگفتانگیز است که هر چند وقت یکبار بهروزرسانی وجود دارد، بدون اینکه بهروزرسانی برای دانلود موجود باشد. و البته بدون آپدیت نمی توانید بازی را انجام دهید. فقط چند ساعت صبر کنید شاید یک به روز رسانی ظاهر شود.
نمی توانم بازی کنم، وقتی باز می کنم می گوید دانلود از فروشگاه، وقتی به استور می روم می گوید play سعی کردم حذف نصب کنم، نصب مجدد همچنان این کار را انجام می دهد، سعی کردم گوشی را ریستارت کنم، از بازی به طور کامل خارج شوم، سپس دوباره به داخل و رفتن به صفحه بازی برو. سعی کردم برنامهها را مدیریت کنم تا بهصورت دستی بهروزرسانی شود، هیچ کار نمیکند. حدس بزنید من با این کار تمام شدهام زیرا به من میگوید زمانی که قبلاً نصب و بهروزرسانی شده است آن را نصب کنم.
من واقعاً این بازی را دوست دارم مانند I grind اما آنها به کارت های جدید نیاز دارند lol من از استفاده از همان ترکیب های ترکیبی عرشه با همان کارت ها خسته شده ام.
4 ستاره تا 1 ستاره هر گونه منحصربهفرد بودن این بازی با کارتهای قدرتمندی که اکثر مردم تنها با صرف هزینههای زیادی به دست میآورند از بین رفته است. و من نمیتونم بازی رو آپدیت کنم در انتظار گیر کرده است.
به من اجازه نمی دهد از نامش استفاده کنم، این بازی واقعاً گنبدی است.
من حتی نمیتونم بازیش کنم میگه آپدیت جدید هست ولی وقتی هته میام چیزی نشون نمیده.. پس ورژن قدیمی رو پاک کردم و نصب کردم ولی باز هم میگه یه بار که بازی رو روشن میکنم آپدیتش کن 😡😡😡🤬🤬🤬🤬 🤬🤬
من فکر می کنم اگر کارتی وجود داشته باشد که با هر کارت دیگری از درجه آن ادغام شود، هر کارتی با هر درجه ای را بدهد، مناسب خواهد بود. نامیدن آن راندوم رویال به سادگی نمادین خواهد بود. و قمار بیشتری را به بازی اضافه می کند. کارت دیگر می تواند کارت Downgrade باشد که همتای کامل کارت ارتقاء خواهد بود.
Random Royale-PVP Defense Game Strateji Oyunları rrm
من واقعاً بازی را دوست دارم و خیلی بازی می کنم. اگر توسعهدهنده به مردمی که خرید میکنند به اندازه کافی مهربان باشد، یک ستاره دیگر میدهم، که تبلیغات را حذف کنند... من برای تماشای تبلیغات 10 دلار به شما پرداخت کردم... این غم انگیز است. اگر توسعهدهنده مشکلات قطع ارتباط بازیها را برطرف کند و یک لیست دوستان برای ارسال دعوتنامههای بازی اضافه کند، ستاره دیگری به آن میدهم. کدهای اتاق در بهترین حالت ناخوشایند هستند. به روز رسانی: تبلیغات در ماه گذشته بدتر شده است. این بازی اکنون 3 تبلیغ پشت سر هم اجرا می کند.
به جنبه اجتماعی بیشتری برای بازی نیاز دارد، مانند لیست دوستان، بنابراین شما همیشه مجبور نیستید برای هر بازی کدها را ارائه دهید و یک انجمن با جنگ های صنفی و مانند یک سیستم pvp گروهی عالی خواهد بود.